Lihapullien pyörittely tympäisee minua joka kerta yhtä paljon, mutta koska niistä tulee niin hyviä, on joskus vain pakko nähdä vähän vaivaa ja upottaa kätensä raakaan lihamössöön. Itse käytän lihapullataikinassa nykyään
luomu-sipulikeittoa, koska se ei sisällä mitään arveluttavia ainesosia, kuten esim. paljon kohuttua
natriumglutamaattia. Tämä sipulikeitto-kermaviili-versio on myöskin itselleni se maukkain, vaikka muitakin on toki kokeiltu.
1 prk kermaviiliä
1 luomu-sipulikeittopussi
1 kananmuna
2 rkl sweet chili saucea
1 rkl valkosipulimurskaa (tai maun mukaan)
400 g jauhelihaa
Laita kulhoon kermaviili ja sekoita sipulikeittoainekset siihen. Anna tekeytyä hetki; vaikka sen aikaa kun valmistelet aterian muut osat ja lisukkeet. Lisää sitten joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti