17. elokuuta 2009

Pannukakku

Uuni oli patonkien paistamisen jäljiltä lämpimänä, joten ajattelin tehdä vielä jälkiruoaksi pannaria. Kotikokki.netistä löytyi eräs resepti otsikolla "Maailman paras pannukakku", jota hieman muokkailin, nimittäin käyttäjäkokemusten perusteella sokeria ja rasvaa riitti vähempikin määrä. Tuli ihan hyvää näinkin!

4 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
50 g sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt margariini. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Ei kommentteja: