26. heinäkuuta 2011

Kanapastapaistos


Kokkeileva keittiö kokeilee tällä kertaa Myllyn parhaan reseptiä, jossa kana valtaa osansa makaroonilaatikosta. Tämän rouvan kokkeileva keittiö välttelee tuoretta sipulia, joten ohjetta on siis muokattava omiin tarkoituksiin sopivaksi. Myöskin tumma pasta tuottaa toisinaan tökkivän vastaanoton, joten vaihdamme siis senkin.

Ja tässäpä ohjetta á la Kokkeileva keittiö:

500 g    Broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
5 kpl    Valkosipulinkynttä
500 g     Kuviopastaa
1 pss   Pakastemaissia

Kuorrutus
3 rkl    Margariinia
1/2 dl    Vehnäjauhoja
3 dl    Ruokakermaa
3 dl    Maitoa
1    Kanaliemikuutio
3-4 tl    Currya
1 tl    Paprikajauhetta
1-2 tl    Tacomaustetta
1 tl    Sipulijauhetta
1 tl    Pippurijauhetta

Pinnalle
Emmental-juustoraastetta (esim. punaleima)

Ruoka on silloin hyvää, kun sitä pitää santsata - eli onnistuminen taisi tällä kertaa tapahtua!


1 kommentti:

Maaku kirjoitti...

Tämä oli hyvää! Kertaallen jo kokeilin ja tänään kokeilen uudestaan. :) Pelkäsin ensin, että olisi kovin suolaista, kun kanasetkin on marinadissa, vaan eipäs se ollut sitten. Kanaliemikuutionkin korvasin kasviskuutiolla, eikä siltikään menty metsään. :D Omaan reseptipankkiini ehdottomasti tämä.