Kokkeileva keittiö kokeilee tällä kertaa Myllyn parhaan reseptiä, jossa kana valtaa osansa makaroonilaatikosta. Tämän rouvan kokkeileva keittiö välttelee tuoretta sipulia, joten ohjetta on siis muokattava omiin tarkoituksiin sopivaksi. Myöskin tumma pasta tuottaa toisinaan tökkivän vastaanoton, joten vaihdamme siis senkin.
Ja tässäpä ohjetta á la Kokkeileva keittiö:
500 g Broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
5 kpl Valkosipulinkynttä
500 g Kuviopastaa
1 pss Pakastemaissia
Kuorrutus
3 rkl Margariinia
1/2 dl Vehnäjauhoja
3 dl Ruokakermaa
3 dl Maitoa
1 Kanaliemikuutio
3-4 tl Currya
1 tl Paprikajauhetta
1-2 tl Tacomaustetta
1 tl Sipulijauhetta
1 tl Pippurijauhetta
Pinnalle
Emmental-juustoraastetta (esim. punaleima)
Ruoka on silloin hyvää, kun sitä pitää santsata - eli onnistuminen taisi tällä kertaa tapahtua!
1 kommentti:
Tämä oli hyvää! Kertaallen jo kokeilin ja tänään kokeilen uudestaan. :) Pelkäsin ensin, että olisi kovin suolaista, kun kanasetkin on marinadissa, vaan eipäs se ollut sitten. Kanaliemikuutionkin korvasin kasviskuutiolla, eikä siltikään menty metsään. :D Omaan reseptipankkiini ehdottomasti tämä.
Lähetä kommentti