Helpointa on laittaa tulille nyyttejä ja isompia lihakappaleita, esim. possun pihvifilettä. Nyytteihin olemme laittaneet alkukesästä uusia perunoita, loppukesästä myös pelkkää kaalta (voin ja suolan kera) sekä erilaisia kasvissekoituksia.
Kaalta ja sipulia, grillikylkeä
Kesäkurpitsaa, kokonaisia säilykesieniä ja fetajuustoa sekä possupihvejä
Kanaa ja vihanneksia vartaissa
Meillä on myös tuollainen halpispannu, jossa voi valmistaa erilaisia ruokia. Haluaisin kyllä joskus oikean Muurikan, jollainen meillä oli lapsuuden mökillä, mutta sitä päivää odotellessa... kasvispihvit ja lähikaupan pakastealtaasta noukitut grillikasvikset.
Vielä on kesää jäljellä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti