5. lokakuuta 2009

Kinkkusarvet

Kiitos tästä kinkkusarviohjeesta kuuluu La Cocina Feliz -blogin pitäjän anopille :) Itse en tosin saa muovailtua näistä sarvia mitenkään päin, sillä taikina tarttuu jos minne ja levyyni tulee liian helposti reikiä... Siitä syystä en liitä reseptiin nyt kuvaakaan, mutta maku on "sarven" muodosta huolimatta mitä mainioin! Täytteeksi kinkun seuraksi olen laittanut tuorejuustoa ja herkkusieniä.

4 dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
50g rasvaa
1 prk kermaviiliä
2dl juustoraastetta
kinkkusuikaleita
(tuorejuustoa & herkkusieniä)

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi rasva joukkoon. Lisää kermaviili ja juustoraaste. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse ne pyöreiksi levyiksi. Jaa ympyrät 8 osaan, lisää kinkkusuikaleita ja kääri rullalle. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja: