1 pkt Myllyn Paras Cannelloneja
Jauhelihakastike-täyte:
500 g jauhelihaa
200 dl vettä
1 lihaliemikuutio tai 1 rkl lihafondia -> vältän lisäaineita, joten käytin luomu-kasvisjauhetta
2-3 rkl mietoa salsakastiketta (vahvaa vähemmän) -> jätin pois kokonaan
½ tl valkopippuria
1 rkl oreganoa
1 rkl basilikaa
100 g juustoraastetta
Päälle:
2½ dl ruoanvalmistuskermaa 1 tlk
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
50 - 100 g juustoraastetta (parmesan tai emmental)
Valmista jauhelihakastike. Ruskista jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit, raastettu porkkana, vesi ja mausta mieleiseksi. Lisää lopuksi juustoraaste, sekoita.
Laita täytettä putkien sisään työntäen veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne sitä mukaan, kun täytät isolle, laakealle, voidellulle uunivuoalle, esim. lasagnevuoalle yhdeksi kerrokseksi.
Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste.
Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltaista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti