7. tammikuuta 2010

Possufilettä ja kermaperunoita sienikastikkeella

Toisinaan meillä on pihvifileepäivä ja mikäpäs sen parempaa kuin laittaa lautaselle kaveriksi kermaperunoita ja lempilisukettani eli sieniä! Myös sipuli on meillä aika perussettiä ruoassa kuin ruoassa. Lautaselle eksyi näemmä tällä kertaa rehujakin: babyporkkanoita pakasteesta... puoli kiloa päivässä, vai miten se oli :)


1 kotimainen possun pihvifilee

1 pss Rainbow-kermaperunoita

1 sipuli
1 prk herkkusieniä viipaleina
1 prk ruokakermaa

Valmista pihvifilee ja kermaperunat pakkauksen ohjeen mukaan. Lihasta tulee parasta, kun sen jaksaa ruskistaa ensin pinnalta pannulla ja laittaa sitten uuniin muhimaan. Kastikkeen saat ruskistamalla sipulin, lisäämällä pannulle sienet ja lopuksi ruokakerman. Mausteita toki joukkoon oman maun mukaan!


Rainbow-kermaperunat ovat todella käteviä, sillä niihin ei tarvitse lisätä yhtään mitään. Maku on hyvä ja hintakin varsin kohtuullinen. Tuote ei sisällä pitkää rivistöä E-koodeja, mistä plussaa. Ainut pitkä miinus tulee tämän tuotteen ulkomaisuudesta (Belgia), mutta täydellistä nyt harvoin mikään onkaan.

Ei kommentteja: